Workshop Voorbij het Narcisme - Rotterdam

De workshop ‘Voorbij het Narcisme’ is er voor iedereen die er klaar voor is om te transformeren van slachtoffer naar overlever en van een leven vol stress en verdriet naar een leven vol vreugde en plezier.

Narcisten in je omgeving zorgen vaak voor emotionele verwarring. Zowel in je relaties, binnen je familie of op je werk kan dit leiden tot grote onzekerheid en hopeloosheid in je leven. Hiervan herstellen is vaak lastig. De workshop Voorbij het Narcisme kan dat voor je veranderen.  

Deze workshop verduidelijkt niet alleen de psychologische effecten van het narcistische misbruik, maar geeft je ook meer inzicht in wat je overkomt en biedt je handvatten en inspiratie om je leven weer in eigen hand te nemen.

Na deze workshop weet je hoe je

 

mjon-van-oers

De dag zal begeleid worden door Mjon van Oers, schrijfster van onder meer het boek Voorbij het Narcisme en de E-Books Verraden door LiefdeGeïnspireerd door haar eigen ervaringen is Mjon op zoek gegaan naar de achterliggende oorzaken voor de vaak onzichtbare macht van de narcist en de onmacht van zijn slachtoffers.

 

Iets voor jou?

> Ben jij ook moe van mensen die het niet begrijpen?

> Ben je het zat om te zoeken naar hulp die niet werkt?

> Heb je er genoeg van om te horen dat er wat mis is met jou?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Deze dag bundelt de informatie en de praktijk om je zo te helpen de controle over je leven terug te nemen. De workshop vindt plaats in een ontspannen sfeer. In de middag is er een uitgebreide lunch. Daarnaast is ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met andere deelnemers die met jou op één lijn zitten.

Workshop Voorbij het Narcisme

Datum: zondag 18 November 2018

Plaats: Rotterdam

Tijd: van 10:00 uur tot 17:00 uur

Inschrijven

De ervaring leert dat deze workshops snel volgeboekt zijn. Wil je zeker zijn van deelname, wacht dan niet en schrijf je nu in! 

Klik hier om je in te schrijven

error: Content is protected !!