Workshop Voorbij het Narcisme - Rotterdam

De workshop ‘Voorbij het Narcisme’ is er voor iedereen die er klaar voor is om te transformeren van slachtoffer naar overlever en van een leven vol stress en verdriet naar een leven vol vreugde en plezier.

mjon-van-oers

Workshop Voorbij het narcisme
Datum: zondag 18 November 2018
Tijd: van 10:00 uur tot 17:00 uur

Deze dag zal begeleid worden door Mjon van Oers, schrijfster van de boeken Voorbij het Narcisme en Verraden door LiefdeGeïnspireerd door haar eigen ervaringen is Mjon op zoek gegaan naar de oorzaken voor de vaak onzichtbare macht van de narcist en de onmacht van zijn slachtoffers.

> >> Klik hier om je in te schrijven

Narcisten in je omgeving zorgen vaak voor emotionele verwarring. Zowel in je relaties, binnen je familie of op je werk kan dit leiden tot grote onzekerheid en hopeloosheid in je leven. Hiervan herstellen is vaak lastig. De workshop Voorbij het Narcisme kan dat voor je veranderen.  

Deze workshop verduidelijkt niet alleen de psychologische effecten van het narcistische misbruik, maar geeft je ook meer inzicht in wat je overkomt en biedt je handvatten en inspiratie om je leven weer in eigen hand te nemen.

Na deze workshop weet je hoe je:

 

Iets voor jou?

Deze dag bundelt de informatie en de praktijk om je zo te helpen de controle over je leven terug te nemen. De workshop vindt plaats in een ontspannen sfeer. In de middag is er een uitgebreide lunch. Daarnaast is ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met andere deelnemers die met jou op één lijn zitten.

Dan is deze workshop iets voor jou! 

 

 

 

> >> Klik hier om je in te schrijven

 

error: Content is protected !!