Latest Blogposts

Workshop - Voorbij het narcisme – Rotterdam

Rotterdam-Workshop-voorbij-het-narcisme

Narcisme in je leven is een ingrijpende gebeurtenis. Zowel in je relaties, binnen je familie of op je werk kan dit leiden tot grote onzekerheid en hopeloosheid. 'Het' begrijpen en ervan herstellen kan lastig zijn. De workshop ‘Voorbij het narcisme’ is er om dit proces te ondersteunen.

Wanneer je te maken (gehad) hebt met een narcist in je leven, dan kun je het gevoel hebben emotioneel en mentaal kapot te zijn. Je kunt angstig, depressief, gespannen en jezelf misschien zelfs suïcidaal voelen als je lang genoeg het slachtoffer bent geweest.

Gezien de extreme omstandigheden, waaraan je wordt blootgesteld tijdens de ervaringen met een narcist is dit volkomen normaal en begrijpelijk. Vaak voel je jezelf zo alleen, zo afgesneden van de wereld en zo geïsoleerd dat je het gevoel hebt dat je alleen op de wereld bent, maar in feite zijn er heel veel andere in de wereld die door precies hetzelfde gaan.

mjon-van-oers

De workshop zal begeleid worden door Mjon van Oers, schrijfster van onder meer het boek Voorbij het Narcisme en de E-Books Verraden door Liefde. Geïnspireerd door haar eigen ervaringen is Mjon op zoek gegaan naar de achterliggende oorzaken voor de vaak onzichtbare macht van de narcist en de onmacht van zijn slachtoffers.

In deze workshop verduidelijkt Mjon niet alleen de psychologie van de narcist, maar geeft je ook veel meer inzicht in wat je overkomt en biedt je handvatten om je leven weer in eigen hand te nemen.

Na deze workshop weet je hoe je:

> veranderingen om te herstellen in de praktijk brengt

> jezelf kunt wapenen tegen narcistisch misbruik

> gezondere relaties kunt ontwikkelen

> narcisme in je leven kunt hanteren

> je zelfvertrouwen kunt herstellen

> jezelf kunt terugvinden

.. en nog veel meer!

Wat kun je verwachten?

Deze workshop bundelt de informatie en de praktijk om je zo te helpen de controle over je leven terug te nemen. De workshop vindt plaats in een ontspannen sfeer. In de middag is er een uitgebreide lunch.

Tijden de workshop is er ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met andere deelnemers, die met jou op één lijn zitten. Het delen van kennis en ervaringen en de herkenning en erkenning van experts en lotgenoten kan goud waard zijn voor je herstel.

Iets voor jou?

> Ben jij ook moe van mensen die het niet begrijpen?

> Ben je het zat om te zoeken naar hulp die niet werkt?

> Heb je er genoeg van om te horen dat er wat mis is met jou?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Plaats: Rotterdam

Datum: zondag 18 november 2018

Tijd: van 10:00 uur tot 17:00 uur

 

Inschrijven

De ervaring leert dat deze workshops snel volgeboekt zijn. Wil je zeker zijn van deelname, wacht dan niet en schrijf je nu in! 

>> Klik hier om je in te schrijven

 

 


Meer over

error: Content is protected !!