Latest Blogposts

Nieuwe Workshops - Voorbij het narcisme

Narcisme in je leven is een ingrijpende gebeurtenis. Zowel in je relaties, binnen je familie of op je werk kan dit leiden tot grote onzekerheid en hopeloosheid. 'Het' begrijpen en ervan herstellen kan lastig zijn. De workshop ‘Voorbij het narcisme’ is er om dit proces te ondersteunen.

In de workshop Voorbij het narcisme leer je om voorbij je angst te stappen en vanuit liefde naar jezelf te kijken, zodat je met meer zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaat.

Na deze workshop weet je hoe je:

> veranderingen om te herstellen in de praktijk brengt

> jezelf kunt wapenen tegen narcistisch misbruik

> gezondere relaties kunt ontwikkelen

> narcisme in je leven kunt hanteren

> je zelfvertrouwen kunt herstellen

> jezelf kunt terugvinden

.. en nog veel meer!

De workshop zal begeleid worden door schrijfster Mjon van Oers. Geïnspireerd door haar eigen ervaringen is Mjon op zoek gegaan naar de achterliggende oorzaken voor de vaak onzichtbare macht van de narcist en de onmacht van zijn slachtoffers. In deze workshop verduidelijkt Mjon niet alleen de psychologie van de narcist, maar geeft je ook veel meer inzicht in wat je overkomt en biedt je handvatten om je leven weer in eigen hand te nemen.

Deze dag bundelt de informatie en de praktijk om je zo te helpen de controle over je leven terug te nemen. De workshop vindt plaats in een ontspannen sfeer. In de middag is er een uitgebreide lunch.

Tijdens de workshop is er ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met andere deelnemers, die met jou op één lijn zitten. Het delen van kennis en ervaringen en de herkenning en erkenning van experts en lotgenoten kan goud waard zijn voor je herstel.

Iets voor jou?

> Ben jij ook moe van mensen die het niet begrijpen?

> Ben je het zat om te zoeken naar hulp die niet werkt?

> Heb je er genoeg van om te horen dat er wat mis is met jou?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Inschrijven

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De ervaring leert dat deze workshops snel volgeboekt zijn. Wil je zeker zijn van deelname, wacht dan niet en schrijf je nu in en profiteer van de vroegboekkorting!


Meer over

error: Content is protected !!