Page content

Workshop - Voorbij het Narcisme

workshop-voorbij-het-narcisme

Narcisten in je omgeving zorgen vaak voor emotionele verwarring. Zowel in je relaties, binnen je familie of op je werk kan dit leiden tot grote onzekerheid en hopeloosheid in je leven. Hiervan herstellen is vaak lastig. De workshop Voorbij het Narcisme kan dat voor je veranderen.  

Deze workshop verduidelijkt niet alleen de psychologische effecten van het narcistische misbruik, maar geeft je ook meer inzicht in wat je overkomt en biedt je handvatten en inspiratie om je leven weer in eigen hand te nemen.

Na deze workshop weet je hoe je

  • veranderingen om te herstellen in de praktijk brengt
  • jezelf kunt wapenen tegen narcistisch misbruik
  • gezondere relaties kunt ontwikkelen
  • narcisme in je leven kunt hanteren
  • je zelfvertrouwen kunt herstellen
  • jezelf kunt terugvinden
  • en nog veel meer!

mjon-van-oersDe dag zal begeleid worden door Mjon van Oers, schrijfster van onder meer het boek Voorbij het Narcisme en de E-Books Verraden door Liefde.  Geïnspireerd door haar eigen ervaringen is Mjon op zoek gegaan naar de achterliggende oorzaken voor de vaak onzichtbare macht van de narcist en de onmacht van zijn slachtoffers.

Wat kun je verwachten? 

Deze workshop bundelt de informatie en de praktijk om je zo te helpen de controle over je leven terug te nemen. De workshop vindt plaats in een ontspannen sfeer. In de middag is er een uitgebreide lunch. Daarnaast is ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met andere deelnemers die met jou op één lijn zitten.

Iets voor jou?

> Ben jij ook moe van mensen die het niet begrijpen?

> Ben je het zat om te zoeken naar hulp die niet werkt?

> Heb je er genoeg van om te horen dat er wat mis is met jou?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Data Workshop Voorbij het Narcisme

Wat jammer! Op dit moment zijn er geen workshops. Houd deze website in de gaten. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

De ervaring leert dat deze workshop snel volgeboekt zijn. Wil je zeker zijn van deelname, mis het dan niet en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via onderstaande link. Je krijgt dan gratis een proefexemplaar van de E-books: "VERRADEN DOOR LIEFDE": Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

 

error: Content is protected !!