Latest Blogposts

mjon-van-oers

Hoi, mijn naam is Mjon en ik wil je verwelkomen op deze website. Je bent waarschijnlijk op deze website, omdat ofwel je (ex-)partner (m/v) iemand is die narcistisch is, of omdat je op een andere manier te maken hebt met buitensporig narcisme in relaties.

Of misschien ben je hier gewoon uit nieuwsgierigheid of als professional. Hoe dan ook, wanneer je interesse hebt in narcisme, dan is deze website er voor jou.

Kennisbank

Er is veel te vertellen, over narcisme in relaties. Om het simpel te houden (en je niet te overweldigen) is alle informatie verpakt in 3 categorieën die samen de effectieve "3H- methode" vormen.

Deze “3H methode” staat voor de 3 H's van;  "Herkennen, Hanteren en Herstellen" van narcisme in relaties. Zo kom je stap voor stap toe aan informatie en inzichten en ben je op weg naar een leven met meer rust, geluk, gezondheid, zelfvertrouwen, succes en plezier.

In de "kennisbank" vind je de “3H methode” terug, met artikelen die je stap voor stap kunnen helpen bij het proces om narcisme in relaties te leren herkennen, hanteren of om ervan te herstellen. Verder zul je ook in de blog regelmatig nieuwe artikelen kunnen lezen die interessant voor je kunnen zijn.

Netwerk

Mijn doel voor deze website is om zoveel mogelijk informatie zo overzichtelijk mogelijk aan te bieden en anderzijds om lotgenoten bij elkaar te brengen. Zowel online, via de sociale media, en in workshops, lezingen en conv, om elkaar zo te versterken.

Nieuws

Deze website is een steeds groeiende bron van informatie met blogs, artikelen, informatie en ervaringen van anderen. Daarnaast heb ik nog veel meer informatie en interessant nieuws voor je klaarliggen, waarvan je op de hoogte kunt blijven door je in te schrijven voor de mailinglist. Tevens ontvang je dan een gratis proefexemplaar met de eerste hoofdstukken van de E-books, Verraden door Liefde over narcisme in relaties, herkennen, hanteren en herstellen.

De inhoud van deze website is niet bedoeld om alle narcisten door het slijk te halen, het gaat ook niet alleen over de pijn en het verdriet van de relatie wanneer je hiermee te maken hebt. Helemaal niet. Het gaat over verandering, erkenning, zelfbescherming, herstel en over het terugvinden van jezelf!

Mjon.
 pink_bubble

Stuur de link of artikelen van deze website alsjeblieft door naar iedereen die er iets aan kan hebben. Dankjewel!


Meer over

error: Content is protected !!