Latest Blogposts

Waarom Een Website Over Narcisme in Relaties?

 

"In het beste geval kunnen narcisten je ergeren, in het ergste geval kunnen ze gevaarlijk zijn, maar meestal worden ze niet-geïdentificeerd of gediagnosticeerd en zwaar onderschat!"

De narcistische stoornis is een complex fenomeen met grote gevolgen voor de omgeving. Dit vraagt om een duidelijke uitleg en herkenbare omschrijvingen van buitensporig narcisme in het dagelijkse leven. Veel van de huidige problemen in destructieve relaties en (vecht-)scheidingen komen voort uit het ontbreken van kennis bij:

  • 'de prooien' (diegene die narcisten nog niet herkennen )
  • 'de slachtoffers' (diegene die te maken hebben met het hanteren of loskomen van een narcist)
  • 'de overlevers' (diegene die herstellen van narcistisch misbruik in relaties)
  • professionals (diegene die vanwege hun beroep met narcisten te maken hebben in (relatie) therapie / hulpverlening, enz.)

Informatie

De bedoeling van deze website is om een bijdragen te leveren, aan het bewustzijn over narcisme zodat we de problemen die het met zich meebrengt beter kunnen hanteren.

Dit is een website ter informatie, niet om te provoceren of gestoorde persoonlijkheden te verketteren. Niet alle narcisten zijn schurken, noch helden, het zijn mensen met een ernstige stoornis. Mensen met deze stoornis hebben en veroorzaken veel problemen, niet alleen voor zichzelf, maar voor iedereen.

Succesvolle missie

De eerder verschenen online informatie van auteur Mjon van Oers, over narcisme in relaties in de vorm van artikelen, blogs en de E-books Verraden door liefde  hebben in de afgelopen jaren al vele lezers bereikt.

Na haar succesvolle boekdebuut, Voorbij het Narcisme, in je relaties, familie en werk (gepubliceerd bij AnkhHermes), kreeg zij nog steeds heel veel vragen over narcisme. Kennis is macht, vindt Mjon en ze schreef het tweede boek over dit onderwerp: Narcistisch misbruik in de liefde, 50 vragen en antwoorden.

Dit werd haar volgende succesvolle boek over dit onderwerp. Het boek Narcistisch misbruik in de liefde kwam direct binnen in de besteseller top 60 van het CPNB, landelijke dagbladen plaatsten grote interviews met de auteur en haar boeken zijn niet aan te slepen.

Inmiddels is Mjon van Oers een toonaangevende autoriteit op het gebied van narcisme in relaties. Haar pioniersgeest levert transformerende publicaties op, waarmee ze al duizenden vrouwen én mannen geholpen heeft om te herstellen van narcistisch misbruik.

Preventie

Hoe meer bekendheid dit onderwerp krijgt, hoe beter we narcistisch misbruik zullen gaan herkennen. Alleen door toenemende het bewustzijn over dit onderwerp kunnen we onszelf beschermen en zo zelf de verantwoordelijkheid terug nemen over ons leven.

Deze website is ook opgezet ter preventie, want onze hoop is dat deze informatie wordt gebruikt om te delen, het ontwikkelen van gezondere relaties en ter schadebeperking voor kinderen. Door de informatie op deze website vaak en veelvuldig te delen, kunnen we zo ook anderen beschermen.

 

star Geef de informatie van deze website alsjeblieft door aan anderen, het kan zijn dat ze deze levensveranderende kennis nodig hebben om narcistisch misbruik in relaties te leren herkennen, Dankjewel!

 


Meer over

error: Content is protected !!