Latest Blogposts

Waarom Een Website Over Narcisme in Relaties?

Narcisme-in-relaties

 

"In het beste geval kunnen narcisten je ergeren, in het ergste geval kunnen ze gevaarlijk zijn, maar meestal worden ze niet-geïdentificeerd of gediagnosticeerd en zwaar onderschat!"

De narcistische stoornis is een complex fenomeen met grote gevolgen voor de omgeving. Dit vraagt om een duidelijke uitleg en herkenbare omschrijvingen van buitensporig narcisme in het dagelijkse leven. Veel van de huidige problemen in destructieve relaties en (vecht-)scheidingen komen voort uit het ontbreken van kennis bij:

  • 'de prooien' (diegene die narcisten nog niet herkennen )
  • 'de slachtoffers' (diegene die te maken hebben met het hanteren of loskomen van een narcist)
  • 'de overlevers' (diegene die herstellen van narcistisch misbruik in relaties)
  • professionals (diegene die vanwege hun beroep met narcisten te maken hebben in (relatie) therapie / hulpverlening, enz.)

Succesvolle campagne

De eerder verschenen online informatie van schrijfster Mjon, over narcisme in relaties in de vorm van artikelen, blogs en de E-books Verraden door liefde hebben in de afgelopen jaren al miljoenen lezers bereikt.

In 2016 is het boek Voorbij het narcisme, in je relaties, familie en werk verschenen bij uitgeverij Ankh Hermes. Mjon's heldere teksten en inzichten, gecombineerd met mededogen, kennis, wijsheid en haar eigen levenservaringen, helpen de vaak wanhopige slachtoffers om zichzelf weer terug te vinden.

Honger naar informatie

Deze website is er om 'de honger naar informatie te stillen' en om het mogelijk te maken voor de 'slachtoffers' en 'overlevenden' om met elkaar hun ervaringen te delen. Dit is een website ter informatie, niet om te provoceren of gestoorde persoonlijkheden te verketteren. Niet alle narcisten zijn schurken, noch helden, het zijn mensen met een ernstige stoornis. Mensen met deze stoornis hebben en veroorzaken veel problemen, niet alleen voor zichzelf, maar voor iedereen.

De bedoeling van deze website is om een bijdragen te leveren, aan het bewustzijn over narcisme zodat we de problemen die het met zich meebrengt beter kunnen hanteren. In de kennisbank op deze website vind je de informatie overzichtelijk opgedeeld in de drie stappen die gaan over het herkennen, hanteren en herstellen van narcisme in relaties.

Informatief en preventief

Deze site is ook opgezet ter preventie, want hoe meer bekendheid dit onderwerp krijgt, hoe beter we narcisten zullen gaan herkennen. Alleen door groei van het bewustzijn over dit onderwerp kunnen we onszelf beschermen en zo zelf de verantwoordelijkheid terug nemen over ons leven.
Onze hoop is dat de informatie wordt gebruikt voor het ontwikkelen van gezondere relaties, ter preventie van ongezonde relaties en schadebeperking voor kinderen. Door de informatie op deze website vaak en veelvuldig te delen, kunnen we zo ook anderen beschermen.

 

star Geef de informatie van deze website alsjeblieft door aan anderen, het kan zijn dat ze deze levensveranderende kennis nodig hebben om narcistisch misbruik in relaties te leren herkennen, Dankjewel!

 


Meer over

error: Content is protected !!