Workshop Voorbij het Narcisme, in je relaties, familie en werk

Narcisten in je omgeving zorgen vaak voor emotionele verwarring. Zowel in je relaties, binnen je familie of op je werk kan dit leiden tot grote onzekerheid en hopeloosheid in je leven. Hiervan herstellen is vaak lastig. De workshop Voorbij het Narcisme kan dat voor je veranderen.

mjon-van-oers

Deze dag zal begeleid worden door schrijfster en narcisme-expert Mjon van Oers. Geïnspireerd door haar eigen ervaringen is Mjon op zoek gegaan naar de oorzaken voor de vaak onzichtbare macht van de narcist en de onmacht van zijn slachtoffers. Deze workshop verduidelijkt niet alleen de psychologische effecten van het narcistische misbruik, maar geeft je ook meer inzicht in wat je overkomt en biedt je handvatten en inspiratie om je leven weer in eigen hand te nemen.

 Na deze workshop weet je hoe je:

Iets voor jou?

Deze dag bundelt de informatie en de praktijk om je zo te helpen de controle over je leven terug te nemen. De workshop vindt plaats in een ontspannen sfeer. In de middag is er een uitgebreide lunch. Daarnaast is ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met andere deelnemers die met jou op één lijn zitten.

Dan is deze workshop iets voor jou! 

Lees hier de ervaringen van eerdere deelnemers aan de Workshop Voorbij het Narcisme.

 

Inschrijven

De ervaring leert dat de workshops Voorbij het Narcisme snel volgeboekt zijn. Wil je zeker zijn van deelname, schrijf je dan nu in! De workshop ‘Voorbij het Narcisme’ is er voor iedereen die er klaar voor is om te transformeren van slachtoffer naar overlever.

 

Klik hier voor meer informatie, data, plaatsen en om je in te schrijven

error: Content is protected !!