Latest Blogposts

Top #5 Artikelen - Narcisme in Relaties 2016  

De artikelen op deze website zijn gericht op het creëren van meer bewustzijn over Narcisme in Relaties en het bieden van hulp aan degenen die ermee te maken hebben. Hoe? Onderstaand een overzicht van de top #5 van de meest gelezen informatieve artikelen in 2016: 

#1. Een narcist verlaten

een-narcist-verlatenEen narcist verlaten is niet eenvoudig. Er zijn vele factoren die ervoor kunnen zorgen dat je blijft. Een relatie met een narcist is als een soort verslaving. Net zoals met alle verslavingen is het moeilijk om het te stoppen. Meestal leef je in de ontkenning en bagatelliseer je het misbruik. Je kunt jezelf zo heel lang voor de gek houden. Verwacht echter geen verandering. Een narcist zal nooit iemand worden met wie je echt een gezonde relatie kan opbouwen.

Lees meer: http://narcismeinrelaties.nl/een-narcist-verlaten/

 

#2. Omgaan met een Narcist: 7 Waardevolle Tips

omgaan-met-een-narcistOmgaan met een narcist kan uitdagend zijn. Niks wat in het normale leven, met normale mensen werkt, functioneert bij een narcist. Meestal kies je er zelf voor om de narcist uit je leven te bannen, als dat niet nu is, dan wel later. Tot die tijd moet je zo ongeschonden mogelijk blijven. En dat is mogelijk. Er zijn methoden die je kunt toepassen om met een narcist zijn grillen om te gaan en jezelf te beschermen. Hier 7 waardevolle tips.

 

Lees meer: http://narcismeinrelaties.nl/tips-en-waarschuwingen-omgaan-narcist/

 

#3. Waarom Narcisten Feestdagen en Verjaardagen Verpesten

waarom-narcisten-feestdagen-en-verjaardagen-verpestenVoor bijna iedereen brengen de feestdagen een bepaalde stress en spanning met zich mee. Vandaar dat de meeste mensen in deze periode niet op hun allerbest zijn. Het gedrag van narcistische mensen kan echter extreem verergeren rond de feestdagen. Wanneer jij iemand bent met narcisten in je omgeving, dan zul je waarschijnlijk ervaren hebben dat ze speciale gebeurtenissen weten te verpesten.

 

Lees meer: http://narcismeinrelaties.nl/waarom-narcisten-feestdagen-en-verjaardagen-verpesten/

 

#4. Het 'Narcistisch Slachtoffer Syndroom'

Heb jij ooit gehoord van 'het narcistisch slachtoffer syndroom'? Dit is een term die werd bedacht om de effecten van narcistisch misbruik op personen te omschrijven. Meer inzicht in het ‘narcistisch slachtoffer syndroom’ (NSS) vereist ten eerste een goed begrip van wat het betekent om slachtoffer van narcisme te worden.

 

Lees meer: http://narcismeinrelaties.nl/narcistisch-slachtoffer-syndroom-2/

 

#5. De Onzichtbare Kanten Van Narcisme

de-onzichtbare-kanten-van-narcismeNarcisme kan gevaarlijk zijn, vanwege de onzichtbare kanten. Het kan iedereen verblinden en zo, vaak ongemerkt, enorme schade aanrichten. Narcisme gaat over iets dat alles bepalend kan zijn en tegelijkertijd gaat het over niets. Het gaat over iets waar je hele leven door beïnvloed kan worden en tegelijkertijd gaat het over iets wat niet direct duidelijk zichtbaar is.

 

Lees meer: http://narcismeinrelaties.nl/de-onzichtbare-kanten-van-narcisme/


Meer over

error: Content is protected !!