Page content

Nieuw boek over Narcistisch misbruik in de liefde

Narcistisch-misbruik-in-de liefde

Narcistisch misbruik in de liefde, 50 vragen en antwoorden is het nieuwe boek van Mjon van Oers. Kennis is macht, vindt Mjon. Hoe meer je over narcisme en narcistisch misbruik weet, des te beter kun je je wapenen tegen de narcist en des te beter ben je in staat om je uiteindelijk los te weken uit de giftige relatie.

Dit boek is geschikt voor iedereen die verwikkeld is (geweest) in een narcistische relatie, maar ook voor mensen die narcisme meemaken in hun omgeving en er meer over willen begrijpen.

Benieuwd hoe jij kunt herstellen van narcistisch misbruik?

Wil jij weten wat je kunt doen om te herstellen van narcistisch misbruik? Lees meer in het nieuwe boek narcistisch misbruik in de liefde van Mjon van Oers.

Je kunt het boek inkijken bij Boekenwereld.com of bestel jouw exemplaar voor € 17,99.

 


Over narcistisch misbruik in de liefde: 50 vragen en antwoorden

Door het lezen van Narcistisch misbruik in de liefde zet je de eerste stappen op je weg terug naar een eigen leven en naar zelfliefde. De 50 vragen en antwoorden geven je inzicht in wat narcisme is, hoe narcisten te werk gaan, je eigen rol binnen de relatie, de gevolgen van een narcistische relatie, hoe je eruit stapt en hoe je kunt herstellen. Achterin het boek vind je als de perfecte reminder een lijst van 50 redenen om een narcistische relatie te beëindigen en tests om uit te vinden of je partner een narcist is. Helder, to-the-point en zonder er doekjes om te winden legt Mjon uit wat de impact van een liefdesrelatie met een narcist is en wat je kunt doen om ervan te herstellen.

 

error: Content is protected !!