Latest Blogposts

Narcistisch misbruik in de liefde: 50 vragen en antwoorden

Zit je in of kom je net uit een narcistische relatie, of ken je iemand die in zo’n relatie gevangen zit, dan is het nieuwe boek Narcistisch misbruik in de liefde: 50 vragen en antwoorden van Mjon van Oers het boek waarop je hebt gewacht. Het geeft je alle kennis die je nodig hebt. Kennis is macht, zeker in het geval van narcistisch misbruik, omdat het je duidelijkheid geeft om verder te kunnen gaan en te herstellen.

Door het lezen van Narcistisch misbruik in de liefde zet je de eerste stappen op je weg terug naar een eigen leven en naar zelfliefde. De 50 vragen en antwoorden geven je inzicht in wat narcisme is, hoe narcisten te werk gaan, je eigen rol binnen de relatie, de gevolgen van een narcistische relatie, hoe je eruit stapt en hoe je kunt herstellen. Achterin het boek vind je als de perfecte reminder een lijst van 50 redenen om een narcistische relatie te beëindigen en tests om uit te vinden of je partner een narcist is.

Helder, to-the-point en zonder er doekjes om te winden legt Mjon uit wat de impact van een liefdesrelatie met een narcist is en wat je kunt doen om ervan te herstellen.

Klik hier om het boek in te bestellen

Narcistisch misbruik in de liefde | 50 vragen en antwoorden | Mjon van Oers | ISBN 9789020215380 | € 18,50

 

Over de auteur

Mjon van Oers is een toonaangevende autoriteit op het gebied van narcisme in relaties. Eerder verscheen van haar hand de serie Verraden door Liefde en Voorbij het narcisme, in je relaties, familie en werk. Haar pioniersgeest levert transformerende publicaties op, waarmee ze al duizenden vrouwen én mannen geholpen heeft om te herstellen van narcistisch misbruik.


Meer over

error: Content is protected !!