Page content

Over de Website - Narcisme in Relaties

vind je weg terugHoi, mijn naam is Mjon. Waarschijnlijk ben je hier, omdat je (ex-)partner iemand is die narcistisch is, of omdat je op een andere manier te maken hebt met narcisme. Of misschien ben je hier gewoon uit nieuwsgierigheid of als professional. Hoe dan ook, wanneer je interesse hebt in narcisme dan is deze website er voor jou.

Netwerk van informatie delen

Wat er op deze website staat geschreven gaat over verandering, erkenning, zelfbescherming, herstel en over het terugvinden van jezelf. Het doel is om enerzijds zoveel mogelijk informatie zo overzichtelijk mogelijk aan te bieden en bij elkaar te brengen.

De narcistische stoornis is een complex fenomeen met grote gevolgen voor de omgeving. Dit vraagt om duidelijke omschrijvingen van narcisme in het dagelijkse leven. Veel van de huidige problemen komen voort uit het ontbreken van kennis bij:

  • 'de prooien' (diegene die narcisten nog niet herkennen)
  • 'de slachtoffers' (diegene die te maken hebben met het hanteren of loskomen van een narcist)
  • 'de overlevers' (diegene die herstellen van narcistisch misbruik)
  • professionals (diegene die vanwege hun beroep met narcisten te maken hebben in therapie/hulpverlening.)

Kennisbank

Er is veel te vertellen, over narcisme in relaties. Om het simpel te houden (en je niet te overweldigen) is alle informatie verpakt in 3 categorieën die samen de effectieve "3H- methode" vormen. Deze “3H methode” staat voor de 3 H's van;

  1. Herkennen
  2. Hanteren
  3. Herstellen

Zo kom je stap voor stap toe aan informatie en inzichten over narcisme, op weg naar een leven met meer rust.

In de "kennisbank narcisme in relaties" vind je de “3H methode” terug.  Deze artikelen kunnen je stap voor stap helpen bij het proces om narcisme in relaties, te leren herkennen, hanteren of om ervan te herstellen.

Ook in de blog en het nieuws op deze website, zal regelmatig nieuwe interessante informatie verschijnen.

Bewustwording over narcisme vergroten

Vele stemmen van slachtoffers zullen nog gehoord moeten worden om de bewustwording over narcisme te vergroten. Dat is een van de belangrijkste zaken die er op dit gebied te doen zijn. De informatie op deze website en transparantie over narcistisch misbruik erover praten met elkaar kan daarbij helpen.

Onderling hebben we ook een verantwoordelijkheid naar elkaar. Ook al is het narcistische misbruik een privé kwestie, het is van enorm maatschappelijk belang dat we het er over hebben! Door kennis te verspreiden en zo de bewustwording te vergroten, kunnen we er ook voor zorgen dar anderen zichzelf kunnen beschermen tegen misbruik.

Vertel hier: Jouw verhaal

Help de kennis over kwaadaardig narcisme verspreiden!

Kom regelmatig terug, want deze website is een steeds groeiende bron van informatie met blogs, artikelen en ervaringen van anderen. Je kunt hiervan ook op de hoogte blijven door je in te schrijven voor de mailinglist.

Tevens ontvang je dan een gratis proefexemplaar met de eerste hoofdstukken van de E-books, Verraden door Liefde, over narcisme in relaties, herkennen, hanteren en herstellen.

Iedereen kan de kenmerkende gevaren van een destructieve narcist leren kennen. Het is daarvoor wel belangrijk dat je weet waar je op moet letten. Deel daarom de berichten van deze website in al je netwerken om zo de kennis over buitensporig narcisme te helpen verspreiden!

 

Volg ons ook via de sociale media!

FacebookVolg Ons Via TwitterVolg Ons Via Pinterest
Alle teksten © Mjon van Oers 

 

error: Content is protected !!