Page content

Over de Website - Narcisme in Relaties

vind je weg terugHoi, mijn naam is Mjon. Waarschijnlijk ben je hier, omdat je (ex-)partner iemand is die narcistisch is, of omdat je op een andere manier te maken hebt met narcisme. Of misschien ben je hier gewoon uit nieuwsgierigheid of als professional. Hoe dan ook, wanneer je interesse hebt in narcisme dan is deze website er voor jou.

Waar kun je beginnen?  

Als je echt wilt weten hoe je narcisten kunt herkennen is het handig om in de kennisbank te beginnen bij narcisme in relaties herkennen.

Ben je er al van overtuigd dat je met narcisme in je leven te maken hebt, lees dan hoe je kunt loskomen en over narcisme in relaties hanteren.

Ben je al verlost van de narcist in je leven, lees dan meer over hoe je kunt herstellen van narcisme in relaties

Ook in de blog op deze website, zal regelmatig nieuwe interessante informatie verschijnen.

Wil je dagelijks kracht en inspiratie opdoen? Dat kan via de sociale media zoals Facebook en Twitter.

 

Wat kun je van mij verwachten?

Je zult ten eerste volledige eerlijkheid krijgen van mij. Je kunt de narcisten leren herkennen en de kenmerken lezen die betrekking hebben op deze destructieve relaties. Veel dingen zul je herkennen en ook nieuwe zaken leren in duidelijke artikelen. Stapje voor stapje zul je jezelf zo weer sterker gaan voelen.  

Op een ontspannen manier kun je alles rustig lezen in je eigen tempo. Ik probeer de ernstige dingen, samen met de zware zaken, zoals en het trauma waar je mee te maken kunt krijgen op een luchtige manier te beschrijven.

Soms is het moeilijk om je hersenen te focussen, wanneer je te maken hebt met de verwarrende nasleep van dit soort relaties. Dus, wat het ook is dat je hier leest, ik zal proberen het simpel te houden.

Boeken

Verder wil ik je verwijzen naar het boek Voorbij het Narcisme en de E- books Verraden door liefde. Je kunt hier meer informatie vinden en ze bestellen of een proefexemplaar van de E- books: Verraden door Liefde, gratis downloaden door je hieronder in de link aan te melden:

Download nu een gratis proef exemplaar.

 

 

Warme groet,

Mjon

 

Volg ons ook via de sociale media!

FacebookVolg Ons Via TwitterVolg Ons Via Pinterest

 

Alle teksten © Mjon van Oers 

 

error: Content is protected !!