Latest Blogposts

"Ik Denk Dat Ik Een Relatie Heb Met Een Narcist, Wat Nu?"

De situatie waarin je jezelf nu bevindt, kan een van de moeilijkste fases zijn waar je ooit doorheen bent gegaan. Je voelt je misschien angstig, nerveus, overstuur en hulpeloos. Je voelt je misschien angstig, nerveus, overstuur en hulpeloos. En een van de moeilijkste dingen na een relatie met een narcist, is het feit dat je nog maar een schim lijkt te zijn van de persoon die je vroeger was.

Je voelt je waarschijnlijk geïsoleerd. Bijna niemand begrijpt het en je omgeving snapt niet wat er door je heen gaat. Ik wil je zeggen je niet alleen bent, dat ik het begrijp, dat er een mogelijkheid is om een einde aan je pijn te maken en hier sterker en gezonder uit te komen.

Het is misschien moeilijk te geloven, nu je jezelf zo ellendig voelt, maar door te begrijpen wat er feitelijk met je is gebeurd, zul je ook weten waar je jezelf op moet concentreren om de pijn te stoppen en dit nooit meer te laten gebeuren.

Overal op internet kun je informatie over de narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPS) vinden, maar er is nog een groot gebrek aan informatie over de symptomen en het pad naar herstel voor de slachtoffers van narcistisch misbruik. Dit kan je als slachtoffer nog meer het gevoel geven geïsoleerd te zijn, omdat je denkt dat niemand het begrijpt.

Je bent niet alleen!

Ik wil niet dat je onnodig alleen blijft worstelen en ik weet dat er een weg is om te herstellen. Daarom schrijf ik de boeken die ik schrijf en geef ik de workshop -Voorbij het Narcisme- voor overlevenden van narcistisch misbruik. 


Workshop Voorbij het narcisme - Rotterdam
Datum: zondag 19 januari 2020
Tijd: van 10:00 uur tot 17:00 uur

Inschrijven

De ervaring leert dat deze workshops snel volgeboekt zijn. Wil je zeker zijn van deelname, schrijf je dan nu in via onderstaande link en profiteer van de vroegboekkorting!

>>> INFORMATIE EN INSCHRIJVEN


Meer over

error: Content is protected !!