Page content

Hulp Nodig?

Als je in een liefdesrelatie verwikkeld bent of was met iemand met de narcistische persoonlijkheidsstoornis, dan ben je hier aan het goede adres!

Het doel van deze website is om een bijdrage te leveren aan de bekendheid van het begrip narcisme. De hoop is ook, om met de inzichten steun te bieden aan diegene die er van dichtbij mee geconfronteerd worden.

Veel slachtoffers van narcistisch misbruik, die uiteindelijk lezen over narcisme in relaties en de herkenbare situatie, worden in eerste instantie door twijfel overweldigd, toch kun je na wat je hier kunt lezen, het gevoel hebben dat je er gewoonweg niet naast kunt zitten.

Hulp en informatie

In alle onzekerheid en verwarring die narcisme in relaties vaak met zich meebrengt, zul je al snel beseffen dat je gerichte informatie en een inzichtelijke uitleg nodig hebt. Die informatie is beschikbaar in de E-books “VERRADEN DOOR LIEFDE”  en het boek Voorbij het Narcisme

Forum

Op de website “de narcist” is een forum te vinden waar je contact kunt leggen met lotgenoten: http://forum.denarcist.nl/

Workshop

Als je te maken hebt met een narcist in je leven, weet dan dat je niet alleen bent in deze verwarrende ervaringen. En je bent ook niet de enige die zoekt naar antwoorden op vele vragen.

De workshop Voorbij het Narcisme verduidelijkt niet alleen de psychologische effecten van het narcistische misbruik, maar geeft je ook meer inzicht in wat je overkomt en biedt je handvatten en inspiratie om je leven weer in eigen hand te nemen.

Contact met lotgenotencontact kan goud waard zijn voor je herstel!

 

 


De publicaties op deze website zijn niet bedoeld als professioneel advies van welke aard dan ook, of als vervanging van professionele hulp of begeleiding. Wanneer je het gevoel hebt vast te lopen en er zelf niet meer uitkomt, bespreek dit dan met je huisarts of een andere vertrouwenspersoon. Zorg ervoor dat je voor jezelf en eventuele kinderen, gespecialiseerde hulp bij misbruik krijgt.

error: Content is protected !!