Page content

Hulp Nodig?

Als je te maken hebt met een narcist in je leven, weet dan dat je niet alleen bent in deze verwarrende ervaringen. En, je bent ook niet de enige die zoekt naar antwoorden op vele vragen.

Veel slachtoffers van narcistisch misbruik, die uiteindelijk lezen over narcisme in relaties en de herkenbare situatie, worden in eerste instantie overweldigd en zoeken naar meer hulp en informatie.

Buddy’s netwerk

Lady’s Linked coördineert de koppeling tussen een buddy en vrouwen die uit een huwelijk met partnergeweld zijn gestapt. Misschien kan een Buddy van Lady’s Linked jou helpen! Vraag hier een gratis Lady’s Linked buddy aan.

Forum

Op de website "de narcist" is een forum te vinden waar je contact kunt leggen met lotgenoten. Forum de narcist ontmaskerd

Workshops

De workshop Voorbij het Narcisme verduidelijkt niet alleen de psychologische effecten van het narcistische misbruik, maar geeft je ook meer inzicht in wat je overkomt en biedt je handvatten en inspiratie om je leven weer in eigen hand te nemen.

voorbij-het-narcisme-Workshop

 

 

 

Klik op de afbeelding voor data, plaats en meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

 


De publicaties op deze website zijn niet bedoeld als professioneel advies van welke aard dan ook, of als vervanging van professionele hulp of begeleiding. Wanneer je het gevoel hebt vast te lopen en er zelf niet meer uitkomt, bespreek dit dan met je huisarts of een andere vertrouwenspersoon. Zorg ervoor dat je voor jezelf en eventuele kinderen, gespecialiseerde hulp bij misbruik krijgt.

 

error: Content is protected !!