Page content

Hulp Nodig?

Als je te maken hebt met een narcist in je leven, weet dan dat je niet alleen bent in deze verwarrende ervaringen. En, je bent ook niet de enige die zoekt naar antwoorden op vele vragen. Veel slachtoffers van narcistisch misbruik, die uiteindelijk lezen over narcisme in relaties en de herkenbare situatie, worden in eerste instantie overweldigd en zoeken naar meer hulp en informatie.

Bijna elke dag krijg ik berichten van lezers en ik lees ze allemaal. Ik krijg ook veel vragen van lezers. Helaas kan ik het gewoon niet bijhouden om alle vragen te antwoorden. Daarom wil ik onderstaand een aantal alternatieven met je delen: 

 

> Workshops

Wil je een persoonlijke vraag aan mij stellen, lotgenoten ontmoeten en sterker worden? Kom dan naar de Workshop - Voorbij het Narcisme. Klik hier voor meer informatie, data, plaats en inschrijving.

 

> Boeken

Ken je mijn nieuwe boek al? Narcistisch misbruik in de liefde - 50 vragen en antwoorden is geschikt voor iedereen die verwikkeld is (geweest) in een narcistische relatie, maar ook voor mensen die narcisme meemaken in hun omgeving en er meer over willen begrijpen.

Ben of was je in een liefdesrelatie verwikkeld met een narcist, en wil je stap voor stap loskomen? Dan adviseer ik de E-book serie Verraden door Liefde. Deze E-books gaat over het herkennen, hanteren en herstellen van narcisme in relaties. De serie E-books kun je bestellen via Trafo publishers: E-book serie Verraden door Liefde

Als je graag een diepgaand begrip van narcisme wilt, dan adviseer ik je mijn boek  Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk. Aan de hand van vele voorbeelden, ervaringsverhalen, tips en technieken leer je om voorbij je angst te stappen en vanuit liefde naar jezelf te kijken, zodat je met meer zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaat.

 

> Online

Ook op deze website kun je veel antwoorden vinden. In de blogs en kennisbank lees je steeds vernieuwende en informatieve teksten. Via Facebook bieden mijn pagina Mjon en de pagina over Narcisme in relaties een bron aan informatie en inspiratie voor overlevenden van narcistisch misbruik. Via mijn auteurswebsite mjon.nl blijf je op de hoogte van mijn nieuwe boeken en ontwikkelingen.

> Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan gratis een proefexemplaar van de E-books: "VERRADEN DOOR LIEFDE":

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

Als laatste wil nog vermelden dat ik geen persoonlijke consulten of therapieën geef over narcistisch misbruik. Ik ben ook niet verbonden aan een organisaties of personen die dat wel doen. Mijn doel is om je als schrijver te voorzien van informatie en om meer bewustzijn te creëren rondom narcistisch misbruik.


Warme groet,


 

 

De publicaties op deze website zijn niet bedoeld als professioneel advies van welke aard dan ook, of als vervanging van professionele hulp of begeleiding. Wanneer je het gevoel hebt vast te lopen en er zelf niet meer uitkomt, bespreek dit dan met je huisarts of een andere vertrouwenspersoon. Zorg ervoor dat je voor jezelf en eventuele kinderen, gespecialiseerde hulp bij misbruik krijgt.

error: Content is protected !!