Latest Blogposts

Een boodschap voor de 'niet zo aardige mensen' van deze wereld

een-boodschap-voor-de-niet-zo-aardige-mensen-van-deze-wereld-net-zoals-iedereen-heb-ik-in-mijn-leven-te-maken-met-mensen-die


Meer over

2 reacties op “Een boodschap voor de 'niet zo aardige mensen' van deze wereld


Comment author said

Door DIRK VAN KAMPEN op 23 december 2016 om 09:36

JA EN OF dit een goede is. Ik ben een man en ben het zat. Maar dan ook echt helemaal zat. In 2007 brak alles door oplichters in het bedrijf en mijn naricistisch zwakbegaafde en autistische schoonmoeder had eindelijk haar zin. Ha ha hij is kapot.Iets waar ze jaren aan aan heeft gewerkt en ok via mijn kids. Door haar krankzinnige manipulaties ben ik er 3 kwijt die AFGERICHT zijn op hun vechtende vader SCHULD te injecteren. Maakt niet uit hoe. Als ventje schijn ik verschrikkelijk lief te zijn geweest. Nu ik 60 ben ga je je kindleeftijd beleven zeggen ze. En bizar. het klopt.Ik doe zeer strak aan introspectie in alles. Maar NIETS, na onderzoek ook wijst op datgene wat ze anderen hebben geprobeerd aan te praten, inclusief een luie huisarts. IK dacht DAT IK NARCIST, WAS GEK, EGOISTICH, GEMEEN, VALS EN VERZIN MAAR.Nee...GODE zij dank niet en dat mag ik nu zeggen na heel veel commentaren van mensen Intellectuelen, scherp en lief met een missie. EXACT zoals ik ben. het beroerd is dat ik in 1988 geniaal ben verklaard met HSp. Dus je weet " bijna echt alles" In het heel groot, in dimensie, in internationale verbanden, procedures, complexiteiten. Exact als een computer. Een zeer hoge genialiteit zelfs..Maar een gewone , zeer liefhebbende Alpha-man, gevend en nog eens gevend, diep liefhebbend. Mijn vrouw mocht van mij vrienden hebben. Ik genoot VOOR haar ervan. Dan was ze eindelijk ook eens een vrij meisje. OOK zij was gevangen in haar jeugd en erg knap, heel knap zelfs. Lief maar zonder inhoud. Dat had haar moeder verboden en zo kwamen 2 zielen bij elkaar. Nadat de schoonmoeder het huwelijk had vermoord kwam de verhalen. HIJ heeft haar met schulden laten zitten, hij heeft haar geslagen, hij heeft haar sexueel gebruikt en laten gebruiken.Wel de hel brak los kan ik u zeggen.....vergist u niet. daarna kreeg z een psychopathische relatie met een landelijk bekende oplichter, te vies om aan te zien die vent. E vanaf dat moment hebben ze heel Nederland opgelicht, mijn kinderen mishandeld, mij bedreigd en laten bedreigen en mijn kids weggejaagd van me. Behoudens 1, de liefste en de zwakste/sterkste tegelijkertijd. Ik heb alle op mijn site gezet. Al praten niet mag....dan schrijf ik...sterkte allemaal. Mijn persoon wordt omschreven in rapporten: een warme man met hoog intellect en ziele-adel...maar ik ben wel alleen met de Kerst . Al 8 jaar met Kerst en Oude en Nieuw, verjaardagen, Pasen, ...en ze MAKEN vanuit het PAS-syndroom levensgevaarlijke opmerkingen, beschuldigingen en pakken ook de 2 kleinkind af. ZIJ tellen alleen......omdat IK ze belangrijk heb gemaakt.En zo maak je narcisten ....Een lieve warme Keer voor iedereen die er ook niet meer uitkomt...KIES VOOR JE ZELF...DRAAI JE OM...VERHUIS...EN BEGIN OPNIEUW..EN VERTROUW NIEMAND...DIRK

Ik heb de site vernoemd naar de film terug naar de kust..waar bij exact hetzelfde gebeurde als met mij...en waarbij TOCH iemand was die het slachtoffer geloofde ..en de politie ingreep...Net als bij mij...Ja ik heb ook aan euthanasie gedacht....Heel rustig, heel netjes en bedaard kalm. Volwassen. Want HIER wil ik niet in leven. Narcisme is als nazisme en fascisme..een ander is minder of anders.....en die krijgt gas, gif en de dood. Keihard is dit waarheid,

 

Comment author said

Door Kim schouwstra op 14 november 2016 om 15:47

Krachtig en mooi!

 

Plaats een reactie

error: Content is protected !!