Latest Blogposts

E-Books over Narcisme in Relaties

De E-books over narcisme in relaties hebben de titel 'VERRADEN DOOR LIEFDE'. Je kunt deze drie E- books zien als een soort handboeken voor diegene, die verwikkeld zijn in een liefdesrelatie met een narcist. Deze unieke serie E-books biedt hoop en hulp aan diegene die zich in deze verwoestende relaties bevinden. Lezers krijgen nieuwe inzichten om zich te beschermen en de controle terug te nemen over hun leven.

Hoe deze E-books tot stand kwamen

Als schrijfster ben ik op zoektocht gegaan naar de achterliggende oorzaken voor de onzichtbare macht van de narcist in liefdesrelaties en de onmacht van zijn slachtoffers. Ik onderzocht en bestudeerde de vele aspecten van deze materie en heb nu een serie samengesteld, waarin ik een verslag doe van wat ik in mijn persoonlijke zoektocht over de jaren ben tegengekomen.

Van 'slachtoffer' naar 'overlever'

De moeilijke materie van narcisme in relaties is in deze E-books op een toegankelijke manier beschreven. Al met al is het een nuttige, direct toepasbare verzameling van informatie geworden, met daarnaast een overvloed aan inzichten, tips en voorbeelden.

Deze E-books gaan ook uitgebreid in op de psychologische effecten die je kunt verwachten als prooi en slachtoffer in deze destructieve relaties, of wanneer je de transformatie maakt van slachtoffer naar 'overlever' en hoe je door de verschillende stadia heen kunt gaan.

Download gratis een voorproefje van het E-book deel 1:

>>> Gratis proefexemplaar VERRADEN DOOR LIEFDE

Lees wat anderen over de E- books schreven:

>>> Aanbevelingen en Recensies

Lees meer over de E-books:

>>> E-books Mjon


Meer over

error: Content is protected !!