Page content

Over de auteur

Mjon

 

Digital Nomad ~ Published Author ~  Professional Speaker ~ Narcissism Expert ~ Fitness, Health & Life Coach ~ Spiritual Rebel ~ Travel Junkie ~ Love Activist...

 

 

Mjon van Oers schrijft al sinds ze een pen kon vasthouden. Sinds 1992 is ze zelfstandig auteur en schrijft ze vooral over bewegen, gezondheid, mens en relaties. Haar publicaties, onder andere over narcisme, verschenen in diverse tijdschriften, online artikelen, e-books en boeken.

Na haar succesvolle boekdebuut, Voorbij het Narcisme, in je relaties, familie en werk  (gepubliceerd bij AnkhHermes), kreeg zij nog steeds heel veel vragen over narcisme. Kennis is macht, vindt Mjon en ze schreef het tweede boek over dit onderwerp: Narcistisch misbruik in de liefde, 50 vragen en antwoorden.

Inmiddels is Mjon een toonaangevende autoriteit op het gebied van narcisme in relaties. Haar pioniersgeest levert transformerende publicaties op, waarmee ze al duizenden vrouwen én mannen geholpen heeft om te herstellen van narcistisch misbruik.

Als digitale nomade woont en werkt Mjon op verschillende plaatsen in de wereld. Zij is van nature een pionier en het is haar passie om zaken in beweging te brengen. Mjon schrijft niet alleen, zij geeft ook lezingen, workshops, en inspireert als trainer.

Meer info vind je ook via http://mjon.nl/

 

 

error: Content is protected !!