Page content

Over de auteur

Mjon

Mjon van Oers schrijft over actuele non-fictie onderwerpen met als specialisaties bewegen, gezondheid, mens & relaties. Haar artikelen zijn verschenen in diverse vakbladen, tijdschriften en online. Zij schreef over narcisme in relaties de serie E-books Verraden door liefde en het boek Voorbij het narcisme.

Geïnspireerd door haar eigen ervaringen is zij op zoektocht gegaan naar de achterliggende oorzaken voor de onzichtbare macht van de narcist en de onmacht van zijn slachtoffers. Zij weet deze moeilijke materie op een zeer toegankelijke manier te beschrijven. Op concrete wijze geeft zij inzicht in waar het volgens haar bij narcisme werkelijk om gaat: het gebrek aan liefde.

Door erover te publiceren zette Mjon narcistisch misbruik in Nederland op de kaart. Vooral omdat er voor de slachtoffers van narcisten nog nauwelijks iets bruikbaars geschreven was. De vele hartverscheurende verhalen, overweldigende reacties en stroom aan vragen die hierop volgden, vroegen om uitgebreidere informatie die inmiddels te vinden is in haar boeken, e-books en op verschillende websites.

Naast schrijven organiseert Mjon seminars, workshops en retraites en inspireert zij als spreker, trainer en coach.

Meer info vind je ook via http://mjon.nl/

error: Content is protected !!