Page content

Contact

Bijna elke dag krijg ik berichten van lezers en ik lees ze allemaal. Ik krijg ook veel vragen van lezers over narcisme. Helaas kan ik het gewoon niet bijhouden om alle vragen te antwoorden. Daarom wil ik onderstaand een aantal alternatieven met je delen:   

> Online

Ken je mijn auteurspagina en de Facebook pagina over Narcisme in relaties al? Beide bieden een uitstekende bron aan informatie en inspiratie voor overlevenden van narcistisch misbruik.

Via de sociale media, en het forum kun je contact leggen met lotgenoten, gelijkgestemden ontmoeten en jouw verhaal vertellen. Ook kun je via de sociale media reageren op de berichten op deze website, vragen stellen of steun en inspiratie opdoen.

> Boeken
Ken je mijn nieuwe boek al? Narcistisch misbruik in de liefde - 50 vragen en antwoorden is geschikt voor iedereen die verwikkeld is (geweest) in een narcistische relatie, maar ook voor mensen die narcisme meemaken in hun omgeving en er meer over willen begrijpen.

Ben of was je in een liefdesrelatie verwikkeld met een narcist, en wil je stap voor stap loskomen? Dan adviseer ik de E-book serie Verraden door Liefde. Deze E-books gaat over het herkennen, hanteren en herstellen van narcisme in relaties.

Als je graag een diepgaand algemeen begrip van narcisme wilt, dan adviseer ik je mijn boek Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk. Aan de hand van vele voorbeelden, ervaringsverhalen, tips en technieken leer je om voorbij je angst te stappen en vanuit liefde naar jezelf te kijken, zodat je met meer zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaat.

> Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via onderstaande link. Je krijgt dan gratis een proefexemplaar van de E-books: "VERRADEN DOOR LIEFDE":

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Als laatste wil nog vermelden dat ik geen (psycho)-therapeut ben. Ik geef dan ook geen persoonlijke adviezen, consulten of therapieën. Ik ben ook niet verbonden aan een organisaties of personen die dat wel doen. Mijn enige doel is om je als auteur te voorzien van informatie en om meer bewustzijn te creëren rondom narcistisch misbruik.

Neem voor persverzoeken contact op met: Anouschka van Wettum, Brandmanager AnkhHermes / VBK|Media @ avanwettum@ankh-hermes.nl

Indien je meer wilt weten over mijn artikelen, boeken, lezingen, workshops of iets anders voel je vrij om te mailen via onderstaand contact formulier.

Mjon

 

error: Content is protected !!