Latest Blogposts

Boek over Narcistisch Misbruik in de Bestseller Top

Narcistisch-misbruik-in-de liefde

PERSBERICHT - 13 maart 2019 - Uitgeverij Ankh-Hermes

Het nieuwe boek van Mjon van Oers; Narcistisch misbruik in de liefde, 50 vragen en antwoorden komt deze week binnen op nummer 41! in de top 60 van het CPNB.
Dit is al haar tweede succesvolle boek over dit onderwerp. Landelijke dagbladen plaatsten grote interviews met de auteur en haar boeken zijn niet aan te slepen. Iedereen lijkt wel eens met een narcist te maken hebben gehad. Waarom trekt dit zo de aandacht?

“Narcistisch misbruik is een onderschat probleem. Volgens internationale onderzoeken heeft 1 tot 6 procent van de bevolking last van een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Als iedereen in zijn of haar leven vijf keer een relatie aangaat, dan ondergaat een verrassend grote groep de gevolgen. Zelfs met de meest conservatieve inschattingen betekent dit dat de impact enorm is,” vertelde Mjon van Oers in Het Algemeen Dagblad afgelopen week.


Herkenbaar

Vooral online zijn de cijfers onverbiddelijk: berichten over narcistisch misbruik en tests over hoe je een narcist kunt herkennen trekken duizenden likes, comments en shares. Menigeen herkent in zichzelf een slachtoffer of ontdekt in zijn of haar verleden een giftige relatie met een narcist. Tot nu toe waren er nog maar weinig boeken in het Nederlands te vinden, laat staan een Nederlandse expert op het gebied van herstellen van narcistisch misbruik.

Ik wil mensen vooral bewuster maken. Werken of leven met een narcist kan desoriënterend, overweldigend en uitputtend zijn. Als je al beséft in welke situatie je zit, ben je beter gewapend en in staat om je los te weken uit een giftige relatie,” vertelde de auteur in Het Laatste Nieuws.

Narcistisch misbruik in de liefde is daarmee een krachtige tool van erkenning en bewustwording, geschreven door een Nederlandse expert die iedere gedupeerde een eerste stap op weg naar een gezonde relatie met in eerste instantie henzelf gunt.

 

De Bestseller Top 60: http://www.debestseller60.nl/ 

1e week - positie: 41  - Ankh-Hermes - ISBN 9789020215380  - € 18,50

Narcistisch misbruik in de liefde, 50 vragen en antwoorden - Mjon van Oers

Over de kenmerken, het gedrag, je eigen bijdrage en wat je kunt doen om je eigen leven terug te krijgen.

Hoe meer je over narcisme en narcistisch misbruik weet, des te beter kun je je wapenen tegen de narcist en des te beter ben je in staat om je uiteindelijk los te weken uit de giftige relatie.

De 50 vragen en antwoorden in dit boek gaan onder andere in op kenmerken van narcisme, de gedragingen van een narcist, de bijdrage van jouw eigen gedrag en wat je kunt doen om je eigen leven weer terug te krijgen.

Dit boek is geschikt voor iedereen die verwikkeld is (geweest) in een narcistische relatie, maar ook voor mensen die narcisme meemaken in hun omgeving en er meer over willen begrijpen.

 


Meer over

error: Content is protected !!